Kungsbygget

Sommarens häftigaste upplevelse!

KUNGSBYGGET ÄVENTYRSPARK LIGGER VACKERT PÅ HALLANDSÅS MED HÄRLIGA SKOGSOMRÅDEN OCH EN FANTASTISK UTSIKT ÖVER HALLAND. HÄR ERBJUDS AKTIVA UPPLEVELSER MED SOMMARRODEL, ZIPLINE OCH BUNGY-AKTIVITETER. TA MED VÄNNER OCH FAMILJ OCH FÖRBERED ER PÅ ETT HÄFTIGT ÄVENTYR.

Sommarrodel

Sommarrodel är en fantastisk upplevelse för såväl barn som vuxna. Man behöver inte vara rodelexpert för att åka sommarrodel, du bestämmer själv tempot. Med hastighetsreglaget kan du bromsa upp eller öka farten på kälken. Redan efter tre åk är du en proffsig rodelåkare! Hela 935 meter slingrar sig banan ner genom skog och mark. Ensam eller två på en rodel, hur som helst kommer du att bli begeistrad av denna fantastiska fritidsupplevelse.

 

Zipline

Zipline passar både dig som vill ha en fartfylld upplevelse och familjen som vill uppleva något annorlunda tillsammans. Med 70 meters fallhöjd och 670 eller 740 meter lina flyger ni nerför Hallandsås vackra sluttning. En häftig aktivitet för både gammal och ung! Alla barn och vuxna mellan 20 och 120 kilo kan åka Zipline.

Hemsida
Facebook
Adress
Kungsbygget Äventyrspark,
Kungsbygget 44,
312 98 Våxtorp
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.