Vellingeblomman

En upplevelse för hela familjen!

SkĂ„nska Vellingeblomman Ă€r platsen som bjuder pĂ„ överraskningar 363 dagar om Ă„ret. HĂ€r finns 14 000 kvm fyllda med exotiska krukvĂ€xter, vackra trĂ€dgĂ„rdar, delikatesser, inredningsdetaljer av hög kvalitet och icke att förglömma – de helt unika temautstĂ€llningarna för alla med barnasinnet i behĂ„ll.

Tomtebyn

Tomtebyn i Vellinge Àr den perfekta utflykten för hela familjen. I Nordens största julutstÀllning kan ni njuta av en underbar julstÀmning i en helt sagolik miljö. I juli pÄbörjades planering och byggandet av vÄr helt nya Tomteby. I en ny butiksdel pÄ 1500kvm möter du flitiga tomtar i julbestyr, juldekorationer och givetvis vÄra tvÄ Äsnor, Abbey och Gullviva.

PĂ„skbyn

I Vellingeblommans stora pÄskby roas bÄde barn och vuxna. VÄrens gladaste utstÀllning med roliga pÄskarrangemang, mysiga stÀmning och sjÀlvklart har vi söta kaniner och lamm. Missa inte vÄra söta kaniner som har blivit alla besökares stora favoriter.

Halloween

PÄ vÄr stora HalloweenutstÀllning gör vi allt vad vi kan för att skrÀmma alla barn och vuxna. Vi lovar mÄnga kalla kÄrar och massor av skrik! SÄ barn, tÀnk pÄ att hÄlla mamma och pappa hÄrt i handen nÀr ni passerar grÀnsen till det mörka landet... Vi har Àven allting du behöver till den perfekta och hÀftigaste Halloweenfesten!

Fantasy Garden

I trÀdgÄrden bor snögubben Isak tillsammans med hans vÀnner som tillsammans hjÀlpt att bygga upp deras idé om hur en trÀdgÄrd ser ut. TillgÄng till lÀttskötta vÀxter och lite erfarenhet gör de allt för att inspirera och motivera er som besöker Fantasy Garden hur enkelt och lÀtt det kan vara att sköta en trÀdgÄrd.

Hemsida
Facebook
Adress
FalsterbovÀgen 177-9,
235 91 Vellinge